Sammanfattning november/december - Avrese- och ankomstdagar Madeira

Ibland kör jag ju rundresor Back-to-back d v s utan paus. Andra gånger åker jag hem ett par dagar emellan. Det är lite olika. Men här är lite bilder i samband med Madeira iallafall. Efter det här inlägget blir det lite bloggar från Sverige nämligen!


Till första rundresan jag var med på i oktober landade jag på natten - och åkte därifrån på natten. Jag åkte med TAP (Portugals eget flygbolag) med mellanlandning i Lissabon. Och enligt mig är varken Madeiras flygplats, eller Lissabons speciellt rolig.


supermarket Pingo Doce fem minuter från hotellet, kan man köpa mat i lösvikt. Ett alternativ som passar mig alldeles utmärkt. Att det dessutom är det GOD mat gör ju inte saken sämre. Gott och ekonomiskt, alltså!


Straxt före jul hoppade jag in på Reid's för att höra om det var möjlig att komma dit och äta julmiddag. Det fanns det - för 165€/person. Vi gick till Grandma's istället.


Och det är alltid lika trevligt att få återförenas med sin resväska. Men på sista turen tillbaka till Sverige med Norwegian, kom den med ena sidan sprucken på två ställen och handtaget löst. Det blev P.I.R-rapport på det, förstås. Jag blev erbjuden en tygväska som ersättning på flygplatssen men det tackade jag Nej till. Jag har ju valt att ha en väska med hårda sidor och helst vill jag inte köpa någon ny väska alls redan, eftersom den här köptes så sent som förra året! Men det är väl bara att gilla läget och plocka fram plånboken om jag ska ha en likvärdig. Jag var kanske naiv när jag trodde att den här skulle hålla i tio år. Fast nog trodde jag väl att den skulle hålla mer än ett...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0