6 januari - Hundraåringen med döttrarna

Innan jag åkte in till stan kom "haklappen" jag hade i Marocko fram. Jag bestämde mig för att jag är rätt så slarvig när jag lagar mat, att dylik produkt fyller sin funktion. Idag fixade jag bara till grönsaker för rostning i ugn men de kan ju ge fläckar de också!
 


Om det hade varit vardag så hade jag kanske åkt in lite tidigare till Linköping. Alltid kul att strosa i butiker. Men det blev en promenad direkt till Filmstaden med en omväg via Myrorna. Och nog får man säga att de visar en mer vågad skyltning än jag minns!
 


Och så kom då barnen. Biljetterna var redan hämtade men det beställdes popcorn. Jag ville väldigt gärna slippa det där med popcorn eftersom jag inte tycker om det, men i mitt nya liv kunde det vara bra med lite att knapra på därför beställde jag en liten popcorn. Det visade sig att några SMÅ popcornlådor inte finns. Den minsta var JÄTTESTOR (kolla bilden där Martin i kiosken posar med en Liten popcorn!) Det slutade med att jag åt 30 popcorn och gav bort resten till Milla, som inte vill ha. Alltså, popcorn är inte gott!



Vi försökte oss på att ta en normal bild på oss alla tre - och som sagt, vi försökte... Milla och jag tog iallafall kort. Martina filmade...

 
Vad tyckte vi då? Jag tycker att Hundraåringen var underhållande, och jag var det enda som läst boken. Martina var kissnödig sista timmen och kunde inte tänka på annat och Milla tyckte väl att den var så där. Fast egentligen kom nog filmen i sista hand. Det viktiga var att vi gjorde något ihop, bara vi tre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0