31 december - En sista dag

Sista dagen 2013 ägnade jag åt att vara i tvättstugan och sedan sitta vid dator och tv. Kände himla bra! Men det blev en sen kväll idag också. Inte så att jag tänkte vara vaken till tolvslaget utan mer att jag inte började vara trött förrän en kvart före midnatt. Och när jag är trött går jag ju och lägger mig.
Den alkoholfria champangen ligger således kvar i kylskåpet till annat tillfälle!


Jag tog mig samman och klev upp för att öppna balkongdörren och knäppa lite fyrverkeribilder iallafall!


Det ska bli spännande att se vad jag kan fylla 2014 med. För det har jag ju lärt mig, att inget händer utav sig självt. Man måste jobba för att saker ska hända.

Fram till 2006 jobbade jag mycket med målbilder och hade en mål-lista som hängde på kylskåpet där jag strök streck vartefter saker blev uppnådda. Mina senaste uppsatta mål (som är förverkligade), var:
- att flytta utomlands och jobba i sol och värme vilket ju började med uppsägning av jobbet som butikschef 2006, och reseledarutbildningen 2007 - och numera har jag ju världen som arbetsplats som du vet.
- att bli ekonomiskt oberoende och det blev jag 2011 när jag ändrade tänket från miljoner på kontot till en dagslön ;) och resultatet med det tänket gjorde at jag kunde jag överleva tre månader utan inkomst förra året.

För 2014 har jag bestämt mig för att enbart sätta upp två mål: "bota" diabetesen och publicera mina memoarer. Dags att sätta lite fart. Året har bara 365 dagar och 13 är redan avverkade när jag skriver det här - och även om jag har startat båda projekten går det lite väääl långsamt för min smak!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0