26 januari - En regnskur eller två

Accuweather har så roliga uttryck och ibland står det "En regnskur kan uppstå". Idag var en sån dag. Och visst kom vi in i regnmoln - fast tre olika. Men däremellan hade vi uppehåll och tidvis även sol.
 


På schemat idag stod Västra Maderia och delvis norra. Promenad i Câmara de Lobos, fotostopp på Cabo Girão, promenad i Ribeira Brava, fotostopp på platån Paul da Serra, lunch (och tre tappra badade i 15-gradig lavabassäng i Porto Moniz, fotostopp (och shopping) i Sexial, promenad i Sao Vicente. Vi hade planerat att åka via Serra da Encumeada hem men vädret tillät inte att bussen åkte den vägen så vi tog tunneln hem. Det innebar att vi vann tid och kom hem lite tidigare. Den extra tiden gick till poolen för den del, andra gick och tog en kopp kaffe eller bara slappade medan jag och några till gick till Pingo och köpte middag på lösvikt.

En rolig grupp (som vanligt) och spännande dag, speciellt i Ribeira Brava där två gäster var spårlöst försvunna! Jag och en hjälpsam gäst sprang och letade efter dem i 30 minuter utan att hitta dem - varvid jag fick fatta beslutet att åka. Och när vi har åkt 200 meter hittade vi dem! Håhå jaja, Det visade sig att de inte hade ställt om tiden på alla klockorna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0