24 januari - Avis på AVIS

En avslappnad förmiddag eftersom jag förberett så mycket redan innan den här dagen kom. För idag var det ju avresedag med första anhalt Arlanda flygplats och Ibis Styles.
 

Vågade inte chansa utan tog pendeln som gick 12 över istället för 36
 

Förra året (tror jag det var) kom det ett erbjudande på Groupon om en italiensk ihopfällbar cykel. Jag var på väg att köpa en då men avstod. Nu är jag lite sugen igen. Det vore så himla praktiskt att ha en cykel när jag ska handla, för det första. Men så uppstår lite bekymmer. Eftersom jag reser och om jag hade en vanlig cykel, så skulle det innebära att jag behöver ha den i ett obevakat cykelrum.
En vikbar kan jag ta upp och ha i förrådet, om jag inte vill ha den i hallen. En vikbar kan jag också ta på pendeltåget och cykla runt i Linköping - när det är bra väder förstås. Du fattar att jag har motiverat mig att köpa ovanstående va? En cykel som heter AVIS kan inte bli fel, alltså!

 

På Arlanda invigde jag mitt Forexkort där jag satt in valutan för de kommande två rundresorna. Det gick hur bra som helst - och jag kom ihåg koden!
 
Den obligatoriska hamburgaren på Max utgjordes utav en 50-grammare med dressing och isbergssallad som inte såg särskilt spännande ut. Och så köpte jag fyra chili Cheese och slog till på en grönsallad dessutom.Men när jag såg den där prefabburgaren förlorade jag liksom intresset för hamburgare överhuvudtaget. Så nästa gång jag kommer till Arlanda får jag nog hitta på något annat ätbart, faktiskt.
 
Från Arlanda flygplats blev jag som vanligt hämtad och efter att ha checkat in på Ibis hade jag bott in mig på fem minuter. Jacka och vandrarkängor i hallen, uniformsbyte och necessär i badrummet, middagen framdukad på bänken (grönsalladen från Max med två halva Chilikorvar från 7Eleven jämte en Ramlösa citron), TV:n på G hehe och så jag med datorn i knät. Perfekt! Det blev skapligt i säng, efter att ha mailat ett par frågor till säljaren av AVIS, pratat med min kära mamma och bloggat det här. Imorgon bär det av till Atlantens vackra ö Madeira.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0