23 januari - Från det ena till det andra

Fick tipset från Josefin i tisdags, att ha håret i fläta istället för att sätta upp i tofs på nätterna. Nåja, det har jag inte testat. Däremot gjorde jag en fläta innan jag gick eftersom jag, sedan igår, hade håret fullt med arganolja som gjorde det rätt så fett.


Med en fläta full md arganolja åkte jag till stan

På Att-göra-listan idag stod Frisörerna, Hallbergs och Apoteket men det blev även lite spontan shopping!

Före klippningen hann jag med Hallbergs guld för att få hjälp med att hitta stämplar på min Pandoraberlock - som jag själv inte hittade stämplarna på. Säljaren hittade dem inte heller så jag gick rätt besviken därifrån med förvissningen om att det var en kopia. (Återkommer i detta ärende lite längre ner.)
 
Jag fick också tid över att hämta stickor till glukosmätaren innan det var dags för hårkapning.

På morgonen hade jag surfat runt för lite frisyrtips och hittat en som jag gillade men det slutade med enbart ett par centimeter på topparna - inte speciellt äventyrligt, alltså. Men det är himla roligt med långt hår eftersom man kan variera frisyrerna så mycket och om man har lust! Så när jag kom ut ifrån Frisörerna hade jag fått toppat, välborstat och fönat hår eftersom det var -10 grader i stan (-14 i Mantorp) så håret var rakt. Men det varade inte länge för jag gjorde mer med håret när jag kom hem.


Näe, jag skippar gärna fönen men med den här kylan kändes det nödvändigt.
 
Innan jag tog pendeln hem fick Norén & Englund besök och där hittade jag en supersnygg svart blus...


Och som du kanske noterar är fotot taget på eftermiddagen
 
...och en kjol i rutigt mörkkbrun/varm beige/aquaturkos - mycket dumma färger skulle det visa sig. För någon topp till den hittade jag inte.


Nåja, har iallafall stövlarna så jag är halvvägs. Känns dock lite vågat att gå utan topp!

Det är tydligen inte ett dugg modernt med brunt och varmt beige för hos KappAhl, Axelsons, H&M, Bik Bok, Carlings, Cubus, New Yorker, Joy, JC, MQ, Sisters och Solo lyste färgerna med sin totala frånvaro. Säljaren på Hennes till och med skrattade lite när jag frågade. Efter 12 butiker gav jag liksom upp idén och förbannade mig själv till mitt kjolköp. (Den där aquaturkosa färgen hade jag inte förväntat mig att hitta.) Kjolen är så klart fortfarande snygg - på galgen. Men jag funderar i detta nu på att ändå ta med den till Madeira och kolla där...


Hittade den här på H&M och tänkte genast på Gun

Från mittbena till sidbena (så länge jag nu har lust att ha det) och från guldblond till kastanj, blev det på eftermiddagen. Kändes bra!

Så var det ju det där med stämpeln. Jag mailade till säljaren som redan tidigare noggrant förklarat var stämplarna var satt - men som både jag och säljaren missuppfattat och tittat på fel ställe. För visst var de där!!! Vad pinsamt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0