13-15 oktober - Där var det färdigknipt!

13 oktober
Martina har knipit duktigt. Jag sa till henne att inte få någon bäbis medan jag var borta och idag, första dagen hemma, åkte hon och Chrille in. Milla och jag tog över Albin medan lille Simon kom till världen!
 



 
 
14 oktober
Fick se senaste barnbarnet när jag hämtade honom och Martina. Det var en liten en!



15 oktober
Utflykt med mammas bil. Startade med Mörtlösa där jag svängde in vid K-Rauta och kollade på Friggebodar. Är allt bra sugen på att ha en sådan. Men vart? Har ju liksom ingen tomt att ställa den på och dessutom bara 32 kronor på sparkontot hehe. Men drömma kostar ju inget - för det är nog inget direkt mål jag kämpar för att uppnå just nu. Mitt närmaste mål är ju att få ut mina memoarer ;)

 
Från K-Rauta åkte jag till Coop där jag investerade i ett par fårskinnstofflor. Det är inte så mycket bevänt med de gamla. De har börjat ramla sönder så när jag tar på mig dem får jag en del kvar i handen haha
 
 
Mammas bil skulle parkeras utanför mig så jag passade på handla på CityGross. Julsakerna var framme och nog känns det lite märkligt att börja tänka på tomtar redan i oktober även om jag gillar julen.
 

Och det var efter den här bilden jag bestämde mig för att det var dags att köpa en ny telefon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0