11 januari - Separationsångest

Minns du att jag berättade om min krossade väska på väg hem från sista Madeira-rundresan? Idag tog jag med den till Accent (på Gränden). Eftersom det var lördag kunde de inte ringa till Norwegian för att höra om eventuell ersättning så jag fick lämna väskan där och avvakta till nästa vecka. Nästan lite jobbigt!



Efter detta avsked tog jag bussen upp till Gottfridsberg där jag var barnvakt till Albin och Simon medan Chrille och Martina fick lite egentid (som de använde till shopping utan barn). Det blev väl kanske inte så mycket med fixande i Albins rum som jag planerat, eftersom Simon hemskt gärna ville vara med och sitta i knät. Så det blev mest lek.

Foto: Martina Graube

Jag hade lite svårt att slita mig från städningen som fortsatte när Martina och Chrille kom hem och tog över Simon. Klockan blev över halv åtta! Men då bestämde jag mig för att gå ner till stationen även om jag skulle behöva vänta där. För gick jag inte där och då, hade jag missat halvniotåget också och det hade ju varit dumt. Jag var faktiskt rätt trött!
 
Istället för att bara sitta och vänta blev det en grillad bamse på Järnvägsrestaurangen. Hade helst velat ha pulvermos men det skulle ta lite för lång tid att laga till. Vad gäller bearnaisesåsen så kommer jag skippa den om det blir någon nästa gång. Den var inte särskilt rolig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0