10 januari - Äventyrsdag för stora och små

Förmiddagen ägnades åt att förbereda lägenheten för besök. Först skulle jag hämta Berit för att ta henne till frisören. Det var det enda hon visste. Hon visste inte var, eller vad mer jag hade i beredskap innan hon skulle få åka hem.
 
Klockan elva stod jag utanför hennes dörr med Robban och så åkte vi - till Depot Mantorp. Först blev det lite matinköp på Citygross, därefter gick vi till Engla på The Look. Där blev svärmor satt i en stol, shamponerad, klippt och fönad och blev den babe hon är!
(Parentes: De sålde 100%ig arganolja, 10 ml för 99 kronor. Jag MÅSTE verkligen tillbaka till Marocko och handla!)

Berit föreslog sedan att vi skulle äta lunch. Jag svarade att "Ja, det kan vi göra - fast inte på restaurangen här", varvid jag åkte hem med henne till Marias studio för lunch. Och plötsligt gick det i dörren och in kom Elton, Naima och Milla.
 


Det blev lunch och kaffe innan vi alla åkte tillbaka in till Linköping. Jag passade på att lämna tillbaka bilen till Berits garage när jag ändå körde hem henne. Och det var jag glad över att jag gjorde när det började frysa på redan på eftermiddagen...

Jag fick skjuts av Milla ner till stan och promenerade därifrån ner till pendeln. Ja, det var egentligen en tanke att vi skulle åka någon annanstans men Elton uttalade en önskan om att åka hem och så blev det. Vi ses ju ändå om ett par dagar, när det är kalas hos Martina som fyller år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0