23 juli - Tält med veranda

Vaknade som vanligt och här börjar ju frukost redan kl 04 så det är bara att knata ut och plocka till sig en rätt vanlig frukost - förutom kanske då att det blir lite ägg och bacon på toppen.
 

Idag bloggade jag ifatt de sista dagarna med början vid frukosten och var klar straxt efter kl 10.
 
Under tiden jag bloggade hade jag annat projekt för mig. Jag fortsatte surfa runt efter vettigt 2-manstält - och jag fastnade för ett speciellt, så där blev det ett köpbeslut från ett företag i England där tälten tillverkas. Det har en liten veranda (ja, de kallar det så) och faktum är att det var nästan så jag kunde tänka mig att ha det som permanentboende fast det går ju inte, det förstår jag ju! Men nu är det ju bara att få ihop resten och bege sig ut på campingsemester. Kanske till Varamon? (Och resten är typ sovsäck som funkar ner till nollan, liggerunderlag som isolerar, luftmadrass, cykelväskor. Ja, det är väl det...)Redan igår kollade jag att jag hade mitt pass med mig och idag dubbelkollade att jag hade sett rätt. Och det hade jag. Och med det tog jag mig till säkerhetskrontrollen och ut i taxfree där jag köpte lite godis till barnen som de hade kampanj på och som jag tror var iallafall lite billigare än Citygross.

 
Här slutar mitt inlägg från svenska mark. Nästa inlägg blir en sammanfattning av denna veckas kryssning. Inte för att jag hade mindre tid på något sätt utan mer för att ingen av gästerna var direkt intresserade av att få dokumenterat vad vi hade gjort. Nästan lite vilsamt, faktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0