11 augusti - Delfiner, hopp och supermåne

Vi lämnade ett tyst Makarska för att åka mot Bol. Det blev en extra speciell resa håller nog alla med om.
 

En av gästerna tog över båten ett tag och enligt hörsägen blev det en felgir... något som resulterade i att vi kom in i den största flocken delfiner den här säsongen. Vi räknade till iallafall 12 djur! Underbart, tyckte vi nog allihop och det är ett vädligt speciellt att råka in i delfinflockar här i Adriatiska havet så även besättningen avr ute och tog bilder och filmade.

Jag vet inte vad som hände med min kamera idag. Eller det var nog förarfel (fel program inställt) för jag tycker inte att jag fick en massa bra bilder trots att jag SÅG en massa bra, om du förstår vad jag menar. Det jag mest sörjer är fototillfället på fem delfiner som kom upp samtidigt och jag trodde jag dokumenterade dom... men eftersom jag hade valt Husdjursprogrammet tryckte kameran av försent och jag fick bara med ringarna på vattnet. Alltså, så himla tråkigt!


Den här skalbaggen kom och flög till båten idag. Visst är naturen klurig med att göra vackra och lite märkliga varelser!
 

Längs med Brač på väg mot Bol kan man se en del vinodlingar som ligger på sluttningarna.


Vi åkte upp till den berömda klapperstensstranden Zlatni rat som vanligt - och som vanligt hoppade besättning, jag och gäster på däck medan vi tjoade till folket på stranden. Och det var precis lika barnsligt så det var roligt som det brukar vara. Ja, men hallå, man har ju inte roligare än vad man gör sig!
 

Idag visade sig Supermånen och nog är den häftig i sitt oranga sken!


Den här veckan har jag en trainee med mig. Victor heter han och den här kvällen lånade han Dominiks gitarr och spelade och sjöng för mig och några gäster på kvällen. Det blev mycket musik och sång den här veckan! Kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0