31 augusti - Familjelunch

I veckan bjöd jag närmaste familjen hem för lunch som till idag. Det innebar att jag lagade mat från klockan sex på morgonen. Det tog alltså lite längre tid än jag trodde haha. Men bra blev det!
 

En fylld kyl med råvaror förvandlades till trerätterslunch och jag själv gick från tofsprydd morgonrockssmygande kvinna till en mer normal Maria Graube framåt halv tolvsnåret.
 

Per och Jonzon kom direkt från landet och hälsade på! Jag hade ställt fram leksakskorgen eftersom barnbarnen skulle kolla och Jonzon fick leka lite med ett av marsvinen. De var spännande och läskiga på samma gång - speciellt som de sprang omkring på golvet och lät.
 

Av Per och Jonzon fick jag, till min STORA glädje, en självgående dammsugare! "Dustin" kan stå framme och jag kan bara trycka på knappen så städas det utan min inblandning hehe


Sen kom resten av gänget. Mamma, Björn, Kerstin, Martina, Milla, Elton och Naima. Saknades gjorde Chrille och Albin, Jens och Jan.

Det blev en jämrans trevlig lunch och på 22 m2 så får man ledigt plats åtta personer med golvyta kvar, Jag har sittplatser till 15 - men DÅ blir det nog trångt!
 
Nu undrar du kanske vad jag bjöd på... så här kommer menyn!
Entré
Västerbotten chips med creme fraiche o stenbitsrom
Huvudrätt
Kycklingfilé i bitar, svart ris, rostade grönsaker o gräddig mangochutneysås
Dessert
Marängsuisse med dajm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0