7 september - Albins dag

Med mammas bil i min "ägo" tog jag tillfället i akt och tog med mellanbarnbarnet Albin på lite Äventyr. Han ÄLSKAR traktorer och vad blir väl bättre än att åka till Veterantraktorutställningen i Gammalkil? Det var en lyrisk liten grabb som sprang runt, det ena varvet efter det andra, pekandes på alla traktor för att samtidigt säga Traktor. Det tog liksom aldrig slut. Vi åkte dessutom traktor och vagn och innan vi åkte därifrån fick han en broschyr med traktorer i som studerades i bilen efter att ha ätit en massa jordgubbar.

I ett hastigt ögonblick bestämde jag mig för att vi skulle åka till Husbyfjöls marknad... och på vägen dig somnade han som en sten haha
 


Det blev en tuff dag bland traktorerna!

Jag fick väcka den lille mannen och tillsammans begav vi oss in i marknaden. Vad var roligast tror du? Jepp, alla leksakstraktorer så klart! Jag köpte en i smyg som han sedan fick när han kom hem :)


Traktor!


Albin trodde det här var en hund först...


Och karusell fann vi. Albin har aldrig åkt karusell tidigare men här kastar vi oss ut i världen. Jag snackade lite med killarna om idén att sätta Albin i ett flygplan där han bara fick plats själv. Den skulle inte gå så där jättefort, sa de, bara lite fortare än den för JÄTTEsmå barn. Efter att vi kikat lite närmare på karusellen var Albin på väg att planka in för att åka med. Då blev det att gå till biljettluckan och skaffa blijett. Och iväg bar det! Förutom jag stod så två unga män och vinkade samt hejade på Albin, som nog tyckte det var GANSKA så spännande - och märkligt.


På vägen hem käkade vi Mamma Scans småköttbullar i mängder och sjöng och hade oss. Och även om det säkerligen är jättekul att vara med sin mormor, tror jag det var rätt skönt att komma hem till mamma och pappa!

Kommentarer
Postat av: Millan - två små och mamma mu

Alltså så himla roligt att du satte honom i en karusell :p

Svar:
Maria

2013-10-03 @ 19:29:47
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0