20 september - Tillbaka till livet!

Dagarna 17-19 september var lite vakuum-aktiga tycker jag. Inte alls kul, faktiskt. Å andra sidan, hur ofta inträffar såna dagar i mitt liv? Näe, just det! Inte ofta.

På kvällen den 16 var jag dyngförkyld med blåsljud från lungorna.
Den 17e var likadan.
Den 18e vaknade helt svullen i ansiktet så jag inte kände igen mig själv. Då ringde jag faktiskt Sjukvårdsupplysningen! De tyckte jag skulle till vårdcentralen. Nu är det ju så att jag är skriven i Mantorp men hör till Kungsgatans VC i Linköping. Att ta mig till Linköping var otänkbart. Återstod bara att ringa till Mantorps VC... där jag fick veta att jag inte var välkommen! Så då struntade jag i att åka till någon vårdcentral utan bestämde mig för att det nog skulle gått över till morgondagen.
Morgondagen kom (19e) och nog tyckte jag att jag kände mig lite bättre, alltså!

Den 20e bestämde jag mig för att nu j-ar får det vara nog, och bestämde mig för att vara frisk. Jag klädde på mig kläderna, tog mammas bil som stod utanför igen och åkte till Skogssjön i Mjölby. (Tror jag ska ha som ambition att bo nära vatten nästa gång jag flyttar.)
 

Skulle kunna tänka mig att ha ett hus intill Skogsjön (eller något annat vattendrag). Skulle vilja bo så jag kan SE vattnet. Det kanske ska bli ett nytt mål?

Jag pratade med x-svärmor och frågade om hon ville med till x-svärfar som var tillbaka till LAH men hon hade andra planer och skulle med Milla till Ekholmens centrum lite senare. Så jag åkte dit själv och nog tycker jag att han var så pigg han kunde vara däruppe.


När man stiger in igenom dörrarna känns det som om man kommer i Dödens korridor... Inget kul ställe men så klart, bra att det finns!

Jag valde att åka till Ekholmens centrum jag också, och mötte upp Milla och Berit för en kaffe och negerboll.


Fredagsmys med yoghurt och müsli med 60% frukt, röktlax och citygrossgjord räksallad samt tomatsoppa med creme fraiche och ostknäcke. En schysst eftermiddag/kväll!


Och visst är det rätt trevligt med den där lyktan jag inte behövde!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0