6 maj - Resan börjar mot Samos

Så var det då dags att ta sitt pick och pack och sticka till Arlanda. För vilken gång i ordningen har jag faktiskt ingen aning om. Har liksom tappat räkningen på det...
 
 

Resväska och handbagage och så Graube med mp3. Alles klar!


Dags att säga farväl till pendeln mellan Mantorp och Linköping idag. Snart skulle det bara bli bilåka och promenader av.


Päronbitar fick tjänstgöra som matsäck där jag satt med min mp3.
Och min väska blev jag rekommenderad att ta upp på andra våningen eftersom folk STJÄL väskor när tåget kommer till stationer och ingen syns till, berättade konduktörskan. Jag hade gjort livet lite enkelt för mig och låtit den vara kvar där nere... Men, men det var ju bara att släpa upp alla 18 kg. För att bli av med den hade jag ju ingen lust med.


Väl framme på Arlanda kunde jag checka allaredan och blev därmed av med mitt bagage.Glad i hågen vandrade mot McDonalds där jag tog en hamburgare (äcklig och torr. Att jag aldrig lär mig att jag inte tycker OM deras hamburgare!)
 
Min första resdag avslutades på Jumbo hostel med horitontalläge ganska så snart efter ankomst. Det skulle bli tidig uppstigning (halv fyra) och en lång resdag imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0