2 maj - Första rundan

Klockan halv sex klev jag upp, fixade bäddsoffan, tog Mindiab, 1/2 banan och tog på mig träningskläderna. Det var tre grader vamt men solen sken och det motiverar mig. På med hörlurarna och sen ut.


En halv banan åts upp innan morgonpasset.
Det blev kanske inte så mycket löpning även om jag körde några intervall. Och det är nog så jag tänker mig min träning om det är det här jag kommer fortsätta med. Att bara springa är nog inte helt min grej, men att variera mig kan jag leva med. Nästan 30 minuter var jag ute och det känns lagom för min kropp vill ha sin frukost ganska omgående efter uppvaknande.

På eftermiddagen bestämde jag mig för att ta en promenad till CityGross igen. På med hörlurarna igen och sisådär fyrtio minuter senare var jag framme.

Med mp3 och bra hörlurar kommer man långt. Och till min jättestora glädje hittade jag bacon,  påläggskorv och grillkorv - allt baserat på kalkon! Det är nästan synd att jag flyttar till Samos nästa vecka. Det där lär jag inte hitta där...
 
Redan på förmiddagen bestämde jag mig för att morgonens utevistelse var rätt okej och att jag måste ut imorgon också. Och på Team Sportia passade jag på att köpa träningsshorts. Kom på att i Greklands luftfuktighet och värme funkar det inte med långbyxor. Som du förstår har jag nog tänkt mig en fortsättning på det här.
Men förberedelserna gjorde jag lite annorlunda. För imorse var det gränsfall krånglig. Ändrade "kostym" för att göra det hela lite lättare och förberedde så mycket jag kunde av frukosten. Det blir spännande att se vad jag tycker imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0