10 maj - Nystripad bil!

Innan jag åkte till kontoret svängde jag in till Aramis och tvättade bilen. Jag tänkte nämligen sätta fast Airtours-loggan på fronten idag.
 

Jag trodde jag fick bort det mesta. Men så, så var det inte. Det var en kletig sak kvar efter automattvätten. En snigel som bara vägrade att släppa taget.


Jag köpte Frolic när jag var och handlade häromdagen. Man vet ju aldrig när det kan komma till pass, så att säga. Och så klart att Aramis-vovvarna skulle få varsin. En parant tupp gol hysteriskt i samma ögonblick. Jag tror faktiskt att han blev lite avundsjuk!


På kontoret blev det lunch och päronmellis innan jag åkte tillbaka till Pythagorio. Och näe, då! Du ser inte fel. Det ÄR burkar från Sverige. Soltorkade tomatburkar tog jag med mig en hel radda hehe. Perfekta minimatlådor, ju! Men eftersom man inte använder mikro i det här landet är det alltid kall lunch. Inte så himla kul kanske.
Burken med frukten i har det varit vintersaltade gurkor. Har en till lite mindre som jag ska ha till frukt från och med nu. Den här ska vara till mina sommarsaltade gurkor. För här vet man inte vad saltgurka är och det måste man ju ha!


Jag åkte bort till Potokaki och stripade bilen. Bra att ha saker är: Osthyvel, sked och säkerhetsnål att pressa ut luftbubblor med. Behövdes de? Näe, konstigt nog inte. Det gick jättebra trots att jag måttade för dåligt första gången och fick göra om!


Ordningen är återställd. Nu rullar det en Airtours-bil på Samos vägar igen!


Tänkte ni kunde få en Citronbild från trädet utanför lägenheten. Och så mina nyinköpta skor med 7 cm klack. Fast med gummerad kilklack kände de VÄLDIGT bra - men så var det inte gratis heller (120€)...


Minns du katten som kom på besök förra sommaren. Hon som fick kattungar? Hon är kvar tillsammans med två av ungarna. Katzi (ja, hon måste väl få heta något den här sommaren eftersom hon kommer varje kväll som jag sitter på verandan) är alltid hungrig så jag gav gladeligen överblivna fiskpinnarna till henne. För hör det du, fiskpinnar är ingen kul mat om man inte äter upp dem direkt. Faktum är att fisk är inte kul kall överhuvudtaget - om det inte är lax då förstås. Fast gravad lax har jag väl aldrig sett på Samos... Samos ö är inte som andra.

Kommentarer
Postat av: Millan - två små och mamma mu

Katzi var ju fantasifullt ;)
Kall matlåda jämt låter ju inte jättekul, men de gånger ju är hemma i lägenheten kan du ju värma på det en stund i en kastrull i alla fall ?

Svar: Värmer i min stekpanna, inköpt på Ikea innan jag åkte. Tog med mig en massa köks"verktyg" från Sverige för här är sånt jättedyrt
Maria

2013-05-18 @ 09:31:00
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0