26 mars - Spontanlunch och en röst från andra sidan

Så blev det en tur in till Linköping idag igen. Denna gång hade jag egentligen bara ett mål, att besöka Lisbeth barnmorska. Inte för att jag är gravid haha näe utanför att få mer Cerazette som jag ska äta genom Övergångsåldern.
 

På Mantorps station var man i full färd med att ta bort klottret och byta ruta.

Idag mellan 10 och 14 var det Cityföreningens "Klä påskträd-dag". Det var nog ingen hit, för när jag gick förbi där vid 12-hugget stod där bara ett barn med sin mamma. Kanske att det hade varit barn där tidigare för det var iallafall en massa färgglada fjädrar i björken...


Var var alla barnen som skulle klä Påskträdet på Stora Torget?

Martina var på Arbetsförmedlingen med Henke, visade det sig efter lite messande. Det slutade med en spontan lunchbuffé på The Champs på Storgatan tillsammans med dem, Milla och Naima.


Nästintill renskrapade tallrikar lämnade vi kvar på The Champs. Kanske är jag bortskämd med andra bufféer för jag tyckte nog att deras var sisådär. Men för 79:- i Sverige var det nog helt i sin ordning, misstänker jag.

Jag unnade mig, under eftermiddagen, lyxen av att inte göra någonting konstruktivt. Det händer ju inte så ofta i mitt liv. Så jag valde att bädda iordning bäddsoffan och fruffade under fluffigt täckte ända fram tills dess att jag somnade (vid halv sju). Slöseri med tid visserligen men jag gjorde det bara för att jag kunde!


Jag drog ut bäddsoffan redan på eftermiddagen bara för att jag kunde!

Mamma ringde vid ett tillfälle för att berätta att hon hittat ett kassettband med "Smoke Rings", ett program där Leif Andersson spelade gammal Jazz. Pappa spelade in nästan varje program, minns jag. Och mamma berättade att på den här kassetten hade hon plötsligt hört pappas röst! Han kassettbandväxlade med Eje (pappas barndomsvän) och det här var nog ett brev som han aldrig hann skicka innan han dog... Lite spöklikt nästan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0