21 mars - Äntligen ska jag få åka hem!

(Bloggar från Sverige är prioriterade. Återkommer med inläggen från Indien)

Klockan ett, mitt in natten, satt jag nere i receptionen och som vanligt kom inte taxin i tid. Den kom halv två men eftersom jag lärt mig att en tid är flexibel upp till 45 minuter så hade jag redan marginal på min sida.
 
Måste nog erkänna att jag hade lite fjärilar i magen. Jag visste ju inte om allt skulle gå vägen trots att jag nu hade rätt papper i min ägo. Efter den gågna veckan var jag liksom beredd på att allt kunde hända.
 
Men det var inga större problem. Det vara bara på Immigration som man ifrågasatte mitt papper och om jag inte skulle komma tillbaka. I det ögonblicket var jag faktiskt inte alls intresserad av att planera för en återkomst till Indien. I det ögonblicket ville jag bara hem.
 

På Delhis flygplats har man tänkt till. Rökrummen är utomhus bakom galler och det finns fasta cigarettändare eftersom man blir av med egna tändare i säkerhetskontrollen. Men just det där med rökrum utomhus fast på flygplatsområdet känns ju väldigt modernt och smart, eller hur!?


Det var mellanlandning i Moskva och det var på håret att jag hann med Sverigeflyget eftersom vi var 50 minuter försenade...


I väntan på tåget blev det sedvanlig Maxhamburgare med ChiliCheese

Och så kom jag då hem till lilla stationssamhället. Upp med resväskan och sedan en liten promenad bort till Shellmacken för proviantering, och då kunde jag ju inte låta bli ostbollarna. Och det var en BRA påse med oranga ostbollar med mycket smak för ovanligheten skull. Var lite rädd att de skulle smaka papper som så många gånger tidigare.

11 minus men sol som tur var.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0