30 maj - Entrecote med pommes...

Idag vaknade jag av en telefonsignal straxt före sju. Ännu en inställd båtutflykt på grund av vindarna. Är det inte för nedrigt! 

När jag la på luren fick jag se ett par riktigt stora, röda myggbett. De måste ha kommit igårkväll när jag satt ute på terassen. De är små och hörs inte så de är lätta att missa. Och just nu är det lite mygg häromkring.


Stora myggbett på mitt ben är inte vanligt

Fick höra av Manolis på Aramis att jag nog har den renaste bilen på Samos. Han brukar se mig när jag svänger förbi en till två gånger i veckan och tvättar den. Det är också visst hans hund, den svart-vita. Brukar ju gå ner med ett par Frolic till Shakira (rottweilern) och... äsch nu glömde jag namnet på den andra. Men iallafall. Jag brukar gå ner till hundarna när bilen står i automaten och jag tror det var därför jag fick ett par miniflaskor med Samos vin idag. Det var väl lite gulligt!


Tvätt av bil igen då! Det är dammigt i luften nuförtiden...

På kvällen blev jag så himla sugen på nötkött. Nu är det dessvärre så att det finns liksom ingen restaurang som kan steka eller grilla så det blir bra. Och det visade sig att alla inte heller vet vad en entrecote är! Så vad gör man då? Då köper man en kycklingfilé, marinerar den med starka kryddor och låtsas att det är nötkött. Och pommes frites blev råstekt på potatis. Aja, det var gott det också - men inte var det som någon entrecote förstås...
 

Man tager vad man haver...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0