14 maj - Öturné

Dag att åka och checka hotell. Passade på att åka runt till lite andra ställen också när jag ändå var liksom i närheten. Här är lite bilder från min dag!
 

Det regnade tidigt på morgonen så bilen var våt när jag kom ut till den. Men nu ska det nog vara slut med regn!





Det finns inga Flamingos här längre men nog ser det här ut som någon slags gås?


Det gäller att respektera varningsskyltarna här. Det är riktigt, riktigt strömt! De som trotsat förbudet och försökt sig på att simma över till turkiet, 1200 m därifrån, har det inte gått så bra för.


Så bar det av mot Kerveli Beach



Mellanlandade på kontoret och skrev ut lite papper för att sedan fortsätta nordkusten bort mot Karlovasi.






Jag åkte inte ner till Tsabou beach. De bilderna kommer i annat inlägg. Det blev istället direkt till Samaina Inn för en kopp kaffe med Georgos (eller Jojje som han också kallas).


Efter kaffet korsade jag ön och åkte mot Votsalakia.


 

Livet blir inte som man har tänkt sig ibland. Minns du Mystic Ocean från 2012? Det har slagit igen. Vad besviken jag blev. Hade ju tänkt vara där när jag ändå hade service i Votsalakia...



Getterna utanför Psili Amos 2 påminde mig om Marockos getter i Arganträden. Då längtade jag tillbaka till Marocko en stund.


Svängde av mot Myli i Koumaradei och passade på att ta foto på en av apelsinodlingarna där.

Det var solnedgång när jag kom tillbaka till Pythagorio. Men det var det värt! Nästa morgon skulle jag och kameran åka till Kuşadası och Efesos (tillsammans med en dansk familj som jag fått ta hand om åt min agent).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0