13 juni - Picnic i det gröna

Äntligen kunde båtutflykten bli av. Inga svåra vindar idag, inte.
 
Jag hade femton gäster med mig varav nio var under tjugo bast. Samma gäng som kom i lördags där en av dem utbrast: Oh, de har ju stjärnor här också! Bästa kommentaren på länge.
 
Bästa frågan den här dagen blev: Är det okej om vi solar top less? Och vad svarar man på det? Jo, mamma som man är: "Ja, om ni måste. Men ni behöver väl inte SPRINGA runt på stranden" (och jag såg framför mig Bo Derek i slow motion på stranden i Blåst på konfekten av någon anledning).

Kl 09.30 lämnade vi Pythagorios hamn
 

Remataki Beach med närbild Mitchell´s hog shack och Faros på bilden till höger
 

Mykali beach


Sandstranden mella Pythagorio och Samos stad, Psili Amos


Första stoppet Posedonio


Kerveli Beach


Megali Lakka - stranden vi stannar vid cirka fyra timmar. När det inte är något folk här kan man få se sjakaler, vildsvin och getter här. Vi ser bara spåren av dem...


Vår eminente kapten och hans medhjälpare grillade fläskkarrékotletter för fullt medan vi softade på stranden.

Vi hade lite moln men gladde oss åt telefonsamtalen från folk som undrade hur vi hade det. Det visade sig att det åskade och regnade lite varstans på ön - men inte på oss! Vi hörde själva åskan från Turkiethållet och hade bara lite molnigt ett tag. Det blev i det stora hela en superdupertrevlig dag!

På kvällen hade jag träff med en bekant som jag träffade förra året. Hon kommer ner hit tre veckor på våren och två på hösten. Hon hade sin bror här och vi sammanstrålade och åt middag ihop på Elia. Vilken härlig dag jag fick, va!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0