8 januari - Tack för stödanteckningarna

Det är bra med en liten Filofax. Av någon mystisk anledning har jag gjort lite anteckningar varje dag fram till avresan till Indien. Det var bara igår jag missade den biten.
 
Så denna tisdag vet jag att jag satt jag och uppdaterade mariagraube.se vilket tog en evig utan att jag blev helt nöjd, minns jag. Men den får duga tills jag kan prioritera den.
 
Hade lite panik över att inte få besked om min visumansökan till Indien som blev fel. Men det ordnade sig under eftermiddagen när jag fick beskedet att det bara var att fylla i en ny och strunta i den gamla. Bestämde mig för att åka in till stan imorgon och ta visumbilder hos någon fotograf och att sedan åka upp till Stockholm på torsdag och lämna in foton, pass och ansökan personligen för att sedan åka hem och hämta dem efter den första rundresan.
 
På kvällen promenerade jag upp till Shellmacken eftersom jag fått ett rek och en paketavi. Jag undrade nyfiken vad det var men allt föll på plats när jag öppnade jiffypåsarna. Det ena var ett ställbart fodral till surfplattan Pipo (något jag inte hade behövt beställa eftersom jag fått ett likadant med plattan) och det andra var ett pass/biljettfodral (som kom i vinrött) jag köpt på Tradera.
 
Statistik:
Steg: 4720
Km: 2,69
Kcal: 217
Tid: 00:54:17

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0