29 december - Julfirande hos Milla med knytis och skattjakt

Slog in julklappar och skrev lite verser innan det var dags att plocka ihop och åka till Milla. Idag var det julfirande med Milla med familj, Martina med familj (vilket ju inkluderar plastbarnbarnen Rasmus och Denice), Per och svärmor samt mamma. Fullt hus alltså!
 

T vä: De där glasögonen jag köpte för dyra pengar (3999:-) i höstas, trivs jag inte alls i och det här är bland de sista dagarna du ser mig bära dem. Jag gick tillbaka till de gamla några dagar senare. Man skulle kunna säga att de var ett av 2012:s sämsta köp (ja, jag gjorde några andra felköp också, men det är ju normalt att jag göra några såna per år...)
T hö: Shoppingvagn och en plastbag och två plastpåsar, det var min packning till stationen. Man jag åkte bara till Vikingstad för där hämtade Per upp mig så åkte jag med honom och Jonzon in till Linköping.

Jag missade att ta kort hela eftermiddagen. Riktigt dåligt, men jag var liksom upptagen med att fira jul. Ni förstår säkert! För ni kan tro att det var trevligt med alla församlade :) Det gör vi om! Tror vi kanske måste göra "Jakten på den försvunna klappen" till en tradition?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0