28 december - Återförening!

Jag vaknade utvilad och fixade frukost som vanligt. Tittade på klockan i "köket";  08.18. Fantastiskt, tänkte jag överraskad över att ha sovit så länge, och fortsatte morgonbestyren. Det var som vanligt mörkt ute. Så här års går ju inte solen upp förrän typ 09. Jag startade TV:n och gick ut på Text-TV. Då ser jag: 01:20:05. *suckar* Det var inte alls en fantastisk tid att gå upp, alltså. Tur man inte slamrar så mycket så grannarna blir störda.


Ja, det är nog dags att byta batteri i den däringa klockan...

Förmiddagen ägnades åt ekonomi och mitt i allt ringde telefonen från Arlanda. Min väska skulle komma imorgon. "Näe", utbrast jag, "Det går inte för då firar jag jul med barn och barnbarn och en del av julklapparana ligger i den där väskan." Då förstår ni, då ordnade damen att ett annat leveransföretag skulle ta den med sig så jag skulle få den någonstans mellan 18 och 24 denna dag. Var inte det gulligt så säg?

Det var en kall och isig dag, men jag var ju tvungen att gå och handla. Det var väldigt tomt i kylskåpet! Fram med shoppingvagnen och vinterkläder. Det blev en tur till CityGross och jag vill passa på att ge en eloge till de som sköter cykelvägen mellan travbanan och Mobilia. De hade skrapat så rent att jag faktiskt nästan kunde gå på sandad och bar backe. Det var en befrielse efter att ha gått på isiga trottoarer och gator fram dit. Det var läskigt vissa partier och jag är ju så rädd att ramla och göra illa fotleden igen.


På CityGross mötte jag Tina och två av barnen och hade turen att få skjuts hem. Det var mycket välkommet för jag hade nog haft lite att göra med att få hem allt jag *höhum* råkade stoppa i min shoppingväska :/

Resväskan den kom runt åtta på kvällen. Då hade jag ju redan gått och lagt mig, fast med kläderna på, och kunde snabbt och lätt springa ner och lösa ut den. Det var en lycklig stund :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0