14 januari - Biljetten kom

En spännande morgon! Med fuktiga fotsulor ställde jag mig på min våg och viktcoachen visade fram följande:
Vikt: 77,1 kg (Där gissade jag ganska mitt i prick)
Kroppsfett: 39,9% (en medelsnittsmänniska ligger mellan 26,1-31% så jag ligger väldigt mycket över)
Kroppsvätska: 43,8 (också dåligt. Gränsvärdet ligger på 45% för normalmänniskan)
Muskelmassa: 29,9 (äntligen något som är inom normalvärdena 29-34%)
Sammanfattning: Det finns lite att jobba med. Det är bara att sätta igång!

Idag fick jag äntligen min flygbiljett till Goa - och snacka om kort varsel. Det visade sig att jag åker klockan 10:20 redan på onsdag. En sådan tid gör att jag måste åka upp dagen innan och bo över på hotell. Blev lite lätt panikslagen. Eftersom jag inte hade hört något hade jag räknat med att resan inte skulle bli av förrän ner med gästerna, d v s på fredag. Där förlorade jag lite mer än tre dygn och måste alltså åka redan imorgon.
 
Ut på internet för att leta efter boende och biljett till Arlanda. Runt lunchtid hade jag löst problemet, men jag får erkänna att jag kände mig lätt panikslagen när jag fick packa utan struktur. Det är bara att hoppas att allt kommit med i packningen.
 


Men dagen slutade inte i denna paniksituation. Nej, då! Plötsligt hörde jag att jag fick ett SMS. Det var från Visumavdelningen. Mitt visum var klart och jag kunde hämta mitt pass.
Det var bara att tänka snabbt. Skulle jag åka och hämta det redan imorgon på väg till Arlanda - eller skulle jag göra som jag hade tänkt. Ta det på väg från Arlanda på väg till Mantorp den 25e. Och valet föll på att hämta det redan imorgon och spara tiden vid mellanlandningen. Bara att boka ny biljett till Stockholm (för den andra var inte ombokningsbar...)
 
Vilken måndag det blev! Visserligen kreativ - fast med en negativ känsla - men någon stegräknare kom inte på idag, inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0