10 januari - Visumansökan klar!

Jag behöll bilen igår och tänkte ta den in till Linköpings Centralstation, varifrån jag skulle till Indiska ambassadens visumavdelning i Stockholm. Det jag inte hade räknat med var att bilen skulle vara översnöad med isiga rutor vilket gjorde att jag kom hemifrån så sent att jag inte hann lämna bilen till Milla, utan fick ställa den på långstidsparkeringen vid stationen.
 
Sen blev det det en resa tur och retur huvudstaden för att fixa med visumet. Jag har ju två pass och det ena hade jag giltigt visum i till 29 januari. Men eftersom jag har rundresor till 14 mars behövde jag nytt och passade på att ta det i nya passet som har flest tomma sidor. I det andra är sidorna snart slut...
 

I ett nästan tomt tåg och i snöstorm åkte jag upp till Stockholm. Där väntade mer snöstorm och en taxi som tog mig till David Bagares gata 26B efter mycket om och men (de kör på GPS och den hittar inte rätt väg)

Jag kunde behålla bilen lite till så när jag kom tillbaka till Linköping på eftermiddagen åkte jag ut till IKEA och köpte ett LACK-bord i björk, som jag körde hem.

Leklandet utanför IKEAs ingång var lite kul

Igår hade jag handlat hjul till bordet på Clas Ohlson, så på kvällen planerade jag montering. Fram med skruvar, skruvmejsel och muskelkraft! Det var bara det att två av hjulen var fel storlek. Smart - inte! Bara att gå och byta, alltså!
 
Min stegräknare var inte helt med idag. Jag minns att jag kollade stegen innan sängläge, men när jag skulle skriva in det i min kalender dagen efter, hade alla siffror försvunnit.
 
Statistiken jag minns:
Steg: 6430

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0