1 januari - Gott Nytt år på dig!

Så gick då inte jorden under 2012 utan livet gick vidare in i 2013. Tycker nästan synd om domedagsprofeterna som aldrig har rätt...
 

Hade sinnesnärvaro att åtminstone ta ett kort på fyrverkerierna i området.

Hade tvättid på morgonen och bestämde mig sedan för att bejaka min plommonlila period genom att beställa handdukar, matta och draperi till badrummet på Ellos hemsida. Efter det tog jag shoppingvagnen och promenerade till CityGross för att köpa körsbärstomater!


Jag tycker allt att lägenheten ser lite mysig ut från gården.

Det har varit skriverier om restaurangmomsen på mat som sänktes från 25 till 12% utan att det märktes på menyerna. Det en del inte vet är att det var ett försök av regeringen att skapa arbetstilfällen för att kunna öka servicegraden och kvalitén på krogen, d v s en arbetsmarknadsåtgärd. Någon som vet om det har gett fler jobb och bättre service/kvalité?

På CityGross sänkte de momsen med 12% på frukt den 17 september, och även om det kanske inte gör jättemycket i plånboken så blir det ju ett par spänn här och där. Det är ju bara att man måste komma ihåg Förmånskortet, då hehe. Och det kom jag ihåg idag!


CityGross vill försöka få folk att äta mer av det nyttiga genom sin sänkning.


Spatserade glatt hemåt under en konstig himmel.
 
Idag kontaktade jag GML Print on Demand AB. Jag behövde veta att det var okej att jag ger ut mina böcker själv och inte genom dem - och det var inga problem. Så man kan väl säga, att just nu lutar det åt att jag anlitar GML för publicering och distribution. Då är det bara resten kvar, du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0