23 januari - Halva Dehli avstängt

Vi märkte när vi började vår Sightseeing att Delhi var avstängt från alla håll och kanter. Man förberedde för Nationaldagen den 26e. Vi åkte och letade i drygt två timmar på en infart, utan att lyckas! Istället fick vi se en massa annat på vår bussresa, må du tro. Kolla här!
 

Det finns inga begränsningar på hur man får lasta eller hur mycket. Det kan bli mycket intressant och nog är det fascinerande att man kommer fram. Här en fullastad trehjulig cykel.

Vi åkte till Humayans grav som alternativ. Det är liksom en förlaga till Taj Mahal. Där kom det en massa busslaster med skolbarn på studiebesök och de hade väldigt roligt med oss. Det skulle fotograferas och hälsas och tas i hand ideligen, må du tro.




Det tristaste var ju att vi inte kunde ta cykelriksha från Jama Mashid i bazarkvarteren som vi brukar på den här rundresan. MEN så kom vi på att vi kunde nog ordna det på annat sätt. Vi stannade vid cykelrikshorna utanför, på huvudgatan och tog dem därifrån! Vilken tur, va?




Och sen bar det av till hotellet igen. Bilder som jag inte tog var på Indiens baksida. Men vi passerade soptippar där folk bor och lite andra slumområden. Det verkade som om gästerna uppskattade att få se den sidan också - inte bara vackra byggnader och våra fina hotell...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0