24 oktober - Ny mail, nytt konto och Arlanda

Under förmiddagen packade jag det sista och hoppades höra ifrån Facebook men inte ett ljud och  jag kunde fortfarande inte logga in! Jag svarade på ett mail från Facebook och frågade hur länge det ska ta för att det här ska bli klart men fick (och har fortfarande inte fått kl 20.36) något svar på det heller. Nu har det alltså gått över 24 timmar.
 
Pratade på Skype med Daniella och Diane före lunch, åt sedan matrester för att klockan 14.15 spatsera bort mot pendeln.
 
 
Men allt går att lösa! Det var bara att bita ihop, skaffa ny mailadress och öppna ett nytt konto och försöka hitta mina vänner igen och liksom börja om. Då var jag glad över att jag ytterst sällan tagit kort direkt från Facebook utan att alla bilder på det kontot ligger på min hårddisk hemma och är publicerade på bloggen. Ibland är man smart, va?
Denna sysselsättning startade jag med reda på tåget. Jag höll på tills batteriet i telefonen dog haha. Aja, sen var det bara att fortsätta på Jumbo efter att jag ätit middag. Att redigera inställningar och adda vänner och skriva blogg och leta bilder tog hela kvällen. Men det var det värt. Nu har jag Facebook igen och livet återgår till något som numera känns normalt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0