23 oktober - Ditt kontot är spärrat!

Idag stod tvättid, hämta usb-hub, lämna bilen till Milla och packa på schemat.

Hade bara en maskin så det avklarades snabbt men jag åt lunch hemma innan jag lämnade Mantorp och åkte till Per och Jonzon.
 

Jonzon hoppades få följa med mig. Men det gick ju inte, så klart. Men jag hade gärna stannat lite och gosat med honom...
 
Den här spindeln hämtade jag hos Per och den var troligtvis orsak till ett trauma som inträffade tidigt på kvällen. Jag återkommer till det.
 
Från Rappet åkte jag först till Martina med mat som annars skulle bli gammal, sen till Milla med bilen och därefter promenerade jag ner till Centralstationen.
 
Vid stationen i Linköping står ett avstånds"träd" men här snackar vi inte steg utan kilometrar haha Jag har bytt batteri i min stegräknare förresten, så från och med idag kom jag igång med räkning igen. Kom dessvärre bara upp i 7843 men det kommer bli bättre. Är man rundreseledare så blir det MÅNGA steg!

Så var det ju det där med usb-huben - som jag tror var orsaken till att mitt Facebook kontor plötsligt befanns spärrat. Så här gick det till. Jag var inloggade på Facebook på datorn och mobilen - samtidigt som vanligt. Jag installerade min nya hub och satte sedan in usbkabeln från mobilen för att ladda batteriet i datorn. Det var då det hände. Plötsligt hängde sig Facebook på datorn (kollade aldrig mobilen vid detta tillfälle). Jag loggade ut och loggade in igen... bara för att mötas av detta!


Jag tryckte mig förvånat vidare för att mötas av nästa "spärrmeddelande".
 

Jag skulle alltså logga in igen från mobilen. Då försökte jag göra det! Men se det gick inte det heller.
Jag fick uppmaningen på datorn att jag skulle ladda upp pass eller ID för att verifiera att jag var Maria Graube och ingen annan och därefter har det inte hänt någonting. Jag fick packa och somna utan Facebook. Tur man hade Wordfeud haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0