21 oktober - Hazard och en riktig överraskning!

Monica, Mira, Berit, Helena, Pella, Annette, Anna och jag samlades på Ödegårdsgatan med en massa paket! Det var dags för den traditionella hazarden med tjejgänget. Och det blev lika hysteriskt som vanligt. Det var nog tur att Mira hade bakat en Hallon/låbärspaj som serverades med vaniljsås, så vi kunde ladda batterierna mellan omgångarna haha
 

Lugnet före stormen med tärningsslag (omgång 1) och paketöppning. Sista delen hinner jag inte ta några kort haha


Det blev lite skoprovande också. Det är tävlingsdags för bland annat Pella som ville testa Helenas boots och bling-bling-skor.


Tina (som vann onödigt mycket, tycker ni inte?) och Annette. Ska förresten få följa med Annette och hennes mamma till Ullared 15 december, hoppas jag.

 
Mira och Monica, som snodde åt sig Merlot-flaskan som jag ville ha. Fast den fick jag lite senare som present. haha


Anna och Berit med sina presentsamlingar.


Helena, jag och Pella. Min bästa grej var en lätt bagagevåg. Den är nedpackad i resväskan redan!

Efter hazarden kom chocken. Jag och Berit plockar ihop våra grejer för att lämna hazarden. Då dyker Cennet och Ingela upp. Jag undrar vad de gör där men vet samtidigt att man har haft tävlingsträning tidigare på dagen och tänkte att de nog varit med på det och bara kom förbi för att säga Hej!
Då säger Pella: "Näe, du får inte åka hem. Varför tror du Cennet har kommit upp från Mullsjö för? Vi ska fira dig nu, förstår du!"
Berit hade redan klätt på sig ytterkläderna och ville hem till katten så hon lämnade oss, men istället trillade Martina med Rasmus och Denise, Milla med Naima, Jenny och Eva med Alma. in. Då blev jag RÖRD och fick en tår i ögat.
Det blev smörgåstårta och kaffe - och presentutdelning. En docka som Guytun Mundy hade gjort åt mig. Det föreställde en kopia av mig som biker med bandana och väst haha. Men vet du, jag kom ju av mig alldeles så foton från uppvaktningen har jag INGA.
Däremot tog jag med mig själv och åkte med Martina och barnen till Landeryd, där jag var med på ett par line dancekurser (fick låna skor av Eva). Därifrån blev det lite bilder.




Jag och MiniMaria var med en stund på både Peters och Steinars kurser i lånade skor. Tyvärr var de helt platta så mina fötter klarade inte av dem ända till slutet. Men det var roligt så länge det varade!


Det var alldeles kolsvart när jag åkte hem på E4:an.


Och självklart blev det vin med gänget hemma i soffan på kvällen. Det var verkligen en toppendag att se tillbaka på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0