11 maj - Fiffig öppnare

På förmiddagen åkte jag till flygplatsen för att höra efter vem som var handler. Men på det kontoret var det ingen förrän på kvällen så jag åkte därifrån i ogjort ärende. Däremot sa jag hej till tjejerna vid incheckningen som jobbar för Olympic! De jobbade med oss tidigare också men numera arbetar det bara med sina egna flyg.

 

Efter det åkte jag till kontoret och satt där till tidig kväll.

 

Utsikt över Vathi

 

På eftermiddagen gick jag bort till Geronimo med mitt kontantkort igen. Fick ju inte igång mitt internet igår kväll. All info är på grekiska och det är inte helt lätt att tolka och ingen på kontoret fattar sig på androider eller iPhones. De fixade inställningarna så det funkade och jag var glad igen.

 

På väg tillbaka till kontoret köpte jag mig en blomma att ha hemma. Måste fixa lite Feng Shui, helt klart.

 

Feng shui på pyttealtanen

 

På kvällen åkte jag ut med pärm till Karlovassi och passade på att ta ett kort på Ambelos som låg inbäddad i regndis. Dagen startade ju med åska, blixtar och regn och molnen ville inte flytta på sig riktigt även om de inte släppte nederbörd.

 

 

När jag kom tillbaka till Pythagorio bestämde jag mig för att köpa en flasköppnare. Jag hittade en hos Poppy för €1,50 som dessutom hade en ersättningskork på. Himla fiffig grej! Firade detta med ett glas vitt halvtorrt Samaina.

 

 

Antal steg: 13 988

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0