7 juni - Ångest och glädje

Det blev en komplicerad dag, på ett sätt. Jag hade inte hört något om när Fredriks begravning skulle bli av under hela veckan. Så chattade jag med Martina som berättade att det skulle bli den 19e!

Det visade sig att mamma hade skickat ett SMS i måndags redan, som inte kommit fram. Nu fick jag riktigt brådis! Det blev genast kort varsel för Airtours - och mig själv. Jag gillar att planera mina dagar på bästa möjliga sätt och leva ett liv på bästa möjliga sätt men idag fick jag lite ångest över att inte fixa allt.

Men det var ju bara att grabba tag i situationen, skicka mail till min uppdragsgivare och se över mitt serviceschema. Det var prat om att en som jobbat här tidigare kunde komma ner veckan jag skulle få bli hemma så det var ju ingen ko på isen. Mitt testamente (ja, vi kallar det så) var klart så det bara skulle vara att komma in och ta över en vecka utan problem.

På kvällen tog jag vägen över Mytilini IGEN. Jag har åkt flera gånger igenom byn utan att hitta utomhusbion. Jag hade föreställt mig den som en romersk teater - men så var ikke alls fallet. Det låg på vägen ut ur byn, på väg mot Samos stad och inte alls så stort som jag föreställ mig. Men där är platser för över 200 pers. Det du!

Så nog innehöll dagen lite ångest och lite glädje iallafall!



Ingången till Utomhusbion är lite anonym men när man väl hittar den så hittar men den ju liksom jämt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0