6 juni - Jaha, nationaldag var det ja

Ja, men är det inte märkligt. Där satt jag igår och planerade en dag i Votsalakia med bikini på, solstol och lunch på Kleopatras - och så vaknar jag till mörka moln? Ååååååå, så triiiiiist!

Det var ju bara att tänka om medan jag väntade på att regnet skulle komma så att solen kunde komma tillbaka på eftermiddagen. Efter att ha lämnat ett par meddelanden på hotell Labito åkte jag till Aramis huvudkontor och tvättade bilen. Den här gången startade bilen utan problem.
Och när jag ändå var där passade jag på att stripa min bil - äntligen. Det har jag ju tänkt ett par veckor men det har inte blivit av helt enkelt. Nu har jag en bil med reklam för Airtours. Och det är ju både för- och nackdelar att bli igenkänd bland alla vita Hyundai Atos här på ön :=


Min reklambil :)

Regnet kom när jag satt på kontoret. Och det segade sig över verkligen. Det liksom blåste väster ifrån vilket innebar att molnet gick längs med hela ön, den längsta sträckan.



Och på kontoret blev jag fascinerad över den dubbelhövdade örnen som är symbol för grek-ortodoxa kyrkan... som egentligen var den Byzantiska flaggan... och som jag köpte som brosch i Ryssland. Tänk vad världen egentligen hänger samman, va?



Och idag raderade jag Fredriks adress i min agenda. Det var en jättekonstig känsla. Sen fick jag Malins (hans dotter) adress och då kändes det liksom bra igen.



Halv ett ringde jag Mariann på Apollo och vi sammanstrålade en timme senare i Votsalakia.



Bilder från min väg via Karlovassi - Marathokampos - Votsalakia

Det blev lunch på Kleopatra och en Chicken a la cream, den bästa på Samos enligt min mening. Och det var SÅ roligt att träffa Patra igen! Och det blev en doggybag så klart hehe


Vägen upp till mitt gamla hem går till höger om Kleopatra. Och stranden, ja den såg likadan ut som då!


Efter lunchen åkte vi till Mystic Ocean och stannade vid poolen i bekväma solstolar hela eftermiddagen.




Kvällen avslutades på Aramiskontoret och sedan Gregory´s med internet.
Japp, det var men onsdag det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0