31 maj - All behandling upphör...

Idag åkte jag med på sol och bad- utflykten med Kapten Jannis. Supertrevligt! Lisa, en dansk kvinna som flyttade hit nyligen var med på båten och kommer så vara under säsongen och det känns ju lite extra bra att skicka dit gäster då. Hon pratade nämligen skandinaviska så även svenska gäster (som vägrar försöka förstå danska) kan förstå henne :)

 

 

Jannis grillade fläskkotletter och hade gjort en jättegod potatissallad. Faktiskt den godaste jag har ätit här nere.

 

 

Och det var under den sena lunchen jag fick meddelande om att läkarna slutade men med all behandling. Utgången blev därmed given för Fredrik. Man hamnar lite som i ett vakuum när man får sådana besked.

Sedan måste allt bli som vanligt igen. Jorden fortsätter snurra och livet pågår runt omkring oss och så måste det vara. Det finns ett himla bra kinesiskt talesätt om sorg: "Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud, men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår."

 

På kvällen sammanstrålade jag och Mariann på Corner Bar och vi fortsatte ner till Beyond där vi blev kvar till midnatt. Alldeles för sent för mig. Men George gjorde så goda drinkar så jag skyller på honom (och Paula som jobbar där också och gjorde oss sällskap).

 

Minns inte vad drinken hette men något med Lemon drop var det.

 

Antal steg: Hade ju badkläder på mig mest hela dagen så jag vet inte, du.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0