21 juni - Det är inte den 22e idag

Fick säga Hej då till Milla (yngsta dottern) och svärsonen Jens på jobbet utan att ha haft möjlighet att träffa barnbarnet Elton. Det kändes tungt, måste jag säga. Men man har inte roligare än man gör sig. Jag hängde i kassan och vi kollade om jag fått några fler gråa hår, men hittade bara ett...
 
Milla, har jag fått några fler gråa hårstrån?
 
Martina kom förbi mamma med Albin så där missade jag Chrille som var på jobbet. Men det var roligt att åtminstone träffat de FLESTA i familjen.
 
Mamma Martina försökte få Albin att lägga TILLBAKA reklamen men det gick inte så bra, det. Den kom ur tidningssamlaren på ett ögonblick.
 
Sen var det ju det där med min avresa från Linköping. Jag hade beställt taxi och tåg. Men först kom inte taxin. Jag ringde då fel bolag till att börja med och sedan berättade det rätta att jag inte hade beställt förrän till imorgon, den 22e. Mamma sprang upp och hämtade bilnyckel och körde ner mig och med två minuters marginal satte jag mig på tåget. Min plats var upptagen men jag satte mig bredvid. Det spelade ju ingen roll var jag satt. Jag hade ju trots allt en platsbiljett om det skulle bli något problem.
Fast det var bara som jag trodde. För när konduktören kom och kollade biljetten sa hon: Men den här gäller inte idag. Den är för imorgon!
 
Mycket riktigt stod det den 22e på den biljetten. Jag hade alltså beställt allt till helt fel dag. Och jag hade inte kontrollerat när jag fick den, något jag alltid brukar göra. Men de lät mig följa med iallafall eftersom biljetten inte var utgången utan faktiskt var köpt till nästkommande dag. Det var hyggligt. Så upp kom jag alltså, upp till Jumbo hostel där jag tillbringade natten i samma rum som sist - med den skillnaden att jag skulle slippa gå upp och äta frukost klockan 02.45 :)
 
Återsåg Jumbo hostel denna afton.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0