19 juni - Begravning i Hoppets kapell

Gick upp tidigt och åt min frukost. Idag var det dags att först göra en massa ärenden och sedan åka till begravningen.
 
Kaffe i liten kopp, grovt bröd och körsbärstomat. En lite annorlunda frulle.
 
En sak som jag upptäckte att jag gillar med Sverige är motorvägarna - raka och du kan bränna iväg i 120 km/h
 
Och i Mantorp lämnade jag och hämtade grejer och njöt av att ha fått hylla i kylskåpet, lampa över diskbänken och isolering runt balkongdörren. Perfekt att komma hem till i oktober, eller hur?

Efter att ha uträttat det flesta ärenden jag hade åkte jag tillbaka till mamma varvid vi åt lunch ihop. Sen var det dags att klä om till ljusa, lite glada kläder. Jag hade köpt ny beige kjol och en rutig blus i samma beiga, vitt och gammalrosa. Björn hämtade oss vid halv två, och så åkte vi till Lilla Aska där Fredrik skulle begravas. Här är lite bilder därifrån!
 
 
Det blev en himla trevlig begravning, om man får säga så. Det är klart att det var sorgligt också men du förstår, Fredrik har äntligen fått fullständigt lugn och ro i sitt själ. Och det måste jag känna glädje över!
Nu befinner han sig i Mellantiden och när jag skriver det är vet jag att han är med mig för jag har träffat honom hela veckan här på Samos - fast genom en annan människa... Alltså, inget medium eller så, bara genom an annan människa som är som Fredrik!
 
Efter begravningen var det träff med familjen och nägra vänner som Fredrik och jag har vuxit upp tillsammans med. Fredrik Präst var jättebra och likaså representanten, som jag glömt namnet på, från Centrala begravningsbyrån.
Så Fredrik är säkert supernöjd där han nu är. För sista låten blev Pink Floyds "Wish you were here". Det var den enda musiken vi hade gemensamt och de är fortfarande helv suveräna! Men just den låten kan komma att bli jobbig att lyssna på senare känner jag - men det är okej!

Så kära lillebror Fredrik, ha det bäst där du är! Vi ses ju sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0