12 juni - "This is MY island"

Saknar fortfarande en flygbiljett hem. Men det är ju bara att gilla läget även om livet känns tyngre än det borde ha varit. Det är lite mycket nu, känner jag.

Men jobbet på destinationen flyter på som det ska. Det är ju inte gästers eller kollegors fel att mitt liv inte flyter på. Efter hotellservicen åkte jag till kontoret, administrerade, faxade om min frånvaro till långliggarna, förberedde nytt välkomstmaterial för min frånvaro (men kunde inte skriva ut eftersom jag fortfarande inte vet om jag åker söndag kväll eller måndag morgon), hämtade Apollo-Marianns adapter till datorn på Mulitrama som ligger bakom kontoret. Jag var så himla effektiv att jag var klar till klockan 12.


Det var vindstilla idag också

Då blev det lunch och lite senare på eftermiddagen åkte jag vidare i livet till Karlovassi för lite mer hotellservice och avlämning av meddelanden till fyra gäster.


I bilen kan man gråta lite så ingen ser


Stannade på vägen och funderade lite. Dags att fatta lite beslut för att gå vidare i livet kanske?

Och man har inte roligare än man gör sig. Är man lite deppig måste man liksom hitta på något roligt. Hittade något som liknade en stol i Karlovassi som jag satte mig i och tänkte "Det är är MIN ö" och kände mig, om än för ett ögonblick, lite mäktig!


Som Survivors Troy sa (har för mig att det var han iallafall): "This is MY island"
Fast man kanske inte borde citera honom då han blev utröstad straxt efter. Aja!



Utslagen kronärtskocka från Ellis trädgård

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0