11 juni - Vad ÄR det för kul med fotboll?

Hotellservicedag i Pythagorio och Karlovassi och i Pythagorio igen.
Det är ett fastlig farande söndag, måndag och tisdag men sen lugnar det ner sig lite grann och jag kan fokusera på annat än bilkörning och service. Det är ju back stage jobb också, som gästerna inte ser. Och gör jag inte det jobbet så lär det ju märkas.

Pärmar ska uppdateras, meddelanden ska faxas, brev ska lämnas i receptioner, utflyktslistor ska skrivas och lämnas, statistik ska föras, man måste besvara mail, handkassan måste man ha koll på... ja, för att nämna lite av det som sker bakom kulisserna.


Fick sällskap idag

Men lunchen, ja den hade jag som vanligt ute i solen. (Idag hade vi "bara" 42 grader i solen kl 10.)


Bara 42 grader på Elektra idag.


Lunch, sen jobb igen

Och idag var det fotbollsmatch mellan Sverige och Ukraina. Du vet nog hur intresserad JAG är, men av lojalitetsskäl satt jag där när matchen började tillsammans med ett stort guidegäng på Gregory´s. Och jag hade köpt blåjeans och blågulrandigt linne dagen till ära - och försökte sedan inse hur roligt det är med fotboll. Men den där euforin uteblev (även denna gång). Vad ÄR det för roligt med fotboll egentligen?
Det och golf måste väl ändå vara de långtråkigaste sporterna att titta på, va?
I Sverige brukar jag somna till det - snabbt!  :)

Jag lämnade matchen efter en mållös halvlek där Ukarina dominerade planen. Såg Zlatans mål när jag köpte en grekisk sallad att ta med hem... och det två minuter senare Ukrainas mål när matchen utjämnades till Lika.
Att matchen sedan slutade med svensk förlust förvånade mig inte alls. Ukraina spelade helt enkelt bäst!


Mål med två minuter emellan såg jag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0