10 juni - Det där är nog ingen bra idé

FÖRST:
Missade ju att publicera bilden av Apollos Malin på flygplatsen igår när hon servade en av sina gäster som stod och väntade på bagaget - genom en av de små fönsterrutorna.


Malin tar service till en helt annan nivå

Konstaterande numero 1:
Det blev en riktigt sen kväll igår kväll. Klockan 00.34 kom jag i säng efter att ha varit på Elia ett par timmar och sedan en halvtimme på Gregorys. Att jag redan är uppe längre eftersom jag måste gå iväg för att få tillgång till internet är fullt tillräckligt och jag står redan i sömnskuld och kan sova till både 6 och halv 7!!! Läskigt! Bättring där Graube!

Konstaterande numero 2:
Och jag har en relation med ett berg! Kerkis vid Votsalakia. Varje gång jag ser det där berget hoppar hjärtat till av lycka. Det är, iallafall NÄSTAN, så att jag måste flytta till Samos. Helknasigt måste jag medge. Men det däringa berget liksom talar till mig!


Berget med högsta toppen Vigla 1440 m över havet, talar till mig...

Men då måste jag ju ha något att göra. Att få jobb går ju fetbort. Arbetslösheten är jättehög och de betalar för dåligt. Alla här, nåja många iallafall, har fått gå ner 20% i lön om de vill ha jobbet kvar. Så vad återstår? Jo, att starta ett företag, så klart! Idéerna viner runt öronen och det är lite roligt att ventilera idéerna med mina grekiska vänner. För INGEN av mina idéer "skulle funka här" haha. Ja, det är så man tänker. För hu för nya idéer!
Men jag är övertygad att mina idéer kan funka, iallafall en variant av dem haha Nåja, det blir nog inget med det där för om jag fatta rätt, behöver jag en grekisk medborgare som samarbetspartner... men det är alltid kul att leka med tanken, eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0