18 juli - Avfrostning

Innan hotellservicen idag bestämde jag mig för att det var hög tid att frosta av mitt frysfack. Det började bli allt mindre plats för min mat där...
 
Mitt frysfack innehöll mest is vid det här laget. Du kanske minns att jag inte kan stänga "locket" och detta var ju ett förväntat resultat :(
 
I och med att jag frostade ur hade jag två tinade köttbitar, en kycklingfilé och en biff. Det var bara att förbereda dem för matlagning senare på eftermiddagen - och vad sägs om honungsmarinerad kyckling och congacmarinerad biff? När avfrostningen var klar (tog bara en timme för det är typ 29 grader inne) så hamnade de i min nyskurade kyl!
 
Och matlagningen den blev av på eftermiddagen, den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0