29 januari - Lite spontan line dance


Ja, inte var det meningen inte. Men detta inträffade som slutade med att dansskorna åkte på!

På eftermiddagen skulle jag in och hämta Milla på jobbet. Hon skulle ha bilen eftersom hon och Jenny hade bestämt sig för att börja dansa i Landeryd. Det var på väg till Rappet (de skulle lämna av mig hemma) som jag helt oförhappandes bestämde mig för att Jag skulle mä!

Vi hämtade alltså Jenny...


Milla letar upp låten Bossa Nova, som de tydligen hade lärt sig halva förra gången

... och i Rappet letade både Milla och jag upp våra dansskor och så bar det av till Peter Rexfalks kurs Nivå 2. Där möttes vi av bara nya ansikten. Några av mina gamla elever dök däremot upp på Nivå 3 som var efteråt.


Jag och Jenny i väntan på att kursen skulle börja

Peter lärde ut sista delen av Bossa Nova och så repeterade han 'Live, laugh, love' och några andra som jag aldrig har sett men som var lätta att haka på.

Om det var roligt? Både Ja och Nej. Det var nog lite för enkelt. Jag tror nog att nivå 4 är mer min melodi om jag skulle ta upp dansen igen.
Det, å andra sidan, känns lite avlägset. trots allt. Men kanske det blir lite linjedans i USA när jag är där - trots att country kanske aldrig har stått högst upp på min danslista :) Men du förstår, jag har redan dammat av min svarta cowboyhatt och krokodilbootsen hehe

Tänk om det bor ett countryhjärta i denna kropp och att jag bara förnekar det?

Antal steg. Var utan stegräknare även idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0