27 januair - Affärsvisumansökan inlämnad

Åkte 05.45 från Rappet och ifrån fjärrbussterminalen 06.25 och iväg bar det, ännu en gång emot huvudstaden. Idag var jag klart tidspressad för jag hade tid på ortopeden för uppföljning av fotledsfrakturen kl 14.30.


En kall, mulen och snöig morgon var det.

Den här gången gick det bättre än i går iallafall, och jag kunde lämna in alla papper. Bara ett lite problem uppstod. Mitt garantibrev godkändes inte så det fick jag försöka fixa fram ett nytt. Tur man har internetabonnemang och kunde ordna det, kände jag.


Yeah, Stockholms busscentral igen!

Jag hann med en buss som skulle gör att jag var i Linköping 14.45. Perfekt tyckte jag!
MEN så inträffade det en seriekrock på E4 i höjd med Herrbeta. På radion meddelade man att trafiken skulle ta avtagsväg 114. Det är bara det att den vägen inte finns, va! Chauffören fick rekommendationen av en medpassagerare att ta avfart 215 innan Herrbeta men chauffören litade på uppgifterna i radio mer, vilket innebar att vi stod i kön inom fem minuter! Vad göra? Ja, inte mycket va?


Stopp på grund av olycka

Men bara 15 minuter försenade svängde vi in på terminalen och nog hann jag i tid till min en gång opererande läkare, alltid. Nöjd och glad ställde jag mig nära huvudingången och har väl aldrig stått så nära, tror jag! US ska byggas under ett par år och Södra entrén har blivit huvudingång och Ortopeden ligger numera i stora byggnaden.


På ortopeden var det som Fort Knox, låst - och tomt. Man hade ingen mottagning på fredageftermiddagar - bara såna som mig :)

Efter att ha fått konstaterat att jag aldrig kommer bli helt återställd i ursprungligt skick satte jag mig i bilen och gillade läget. Vad annat göra, liksom? Men visst hade livet varit lättare om man hade kunna göra allt som vanligt, så klart...

På vägen hem stannade jag till på Prio1. Hittade något som jag redan har glömt vad det var haha.
Däremot minns jag att när jag skulle stänga av motorn upptäckte jag att nyckeln inte satt i. Den hittade jag på golvet. Bara att försöka få i nyckeln och försöka stänga av - och det lyckades till slut.


Var är bilnyckeln? Borta! Näe, där ligger den ju på golvet!

Antal steg: Hade inte på mig stegräknare idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0