26 januari - Stängt p g a Republikens dag

Ja, men det hade väl varit fiffigt att skriva det på hemsidans FÖRSTA sida, va? (http://www.ttservices.se/) Men icke! Man skulle ha vetat att man ska gå in på femte fliken som är döpt till helger. DÄR står det! Ja, ja. Alltid lär man sig något.

Men du må tro att jag var sur efter att ha lagt 3,5 timme på att ta mig upp till Stockholm, gå till deras kontor för att finna dörren låst med en lapp på dörren, och sedan vänta på en buss som tog mig hem.  Åtta timmar till absolut ingen nytta!


Jag var iallafall glad att jag kände igen Hotel Clarion och visste vilken riktning jag skulle gå i.

Jag var emellertid tacksam över att jag inte valde att bli kvar på dyrt hotell natten mellan igår och idag. Då hade jag säkerligen blivit ännu surare - för då hade jag ju behövt ännu en övernattning till imorgon. Och så himla kul är det inte att lägga nästan en hel månads lägenhetsshyra på en hotellnatt.

Det är billigare för mig att åka fram och tillbaka två (egentligen tre) gånger än att bo över en natt i huvudstaden. Det är ju bara det att det går bort en himla massa tid som jag behöver till förberedelser...

Men nytt försök imorgon då!

Antal steg: 2755

Kommentarer
Postat av: Millan

oj nu har du kommit ifatt=)

2012-01-31 @ 12:42:45
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0