3 augusti - Fridag med dokumentärer

Ja, idag var jag hemma med min dator minsann. Det är tryckande värme så man har det bättre inomhus, faktiskt. Det är inte ens behagligt att ligga på stranden, känner jag.
 
Mellan dokumentärerna lagade jag mat, annars satt/låg jag framför skärmen i stort sett hela dagen. Nåja, jag slumrade nog till vid ett par tillfällen när jag tittade på "Walking the bible" - en väldigt bra serie skall framföras, men att se tre avsnitt på raken kan nog få vem som helst att somna...
 
Alla klagar på att man blir så trött av värmen. Den som aldrig har bekommit mig det minsta, har börjat göra det den här säsongen.Hm... en ålderssymptom!?
http://www.1177.se/Fraga-1177se/Fragor/Min-attioariga-mor-paverkas-av-varmen-Vad-ska-hon-tanka-pa/
 
Eftersom jag inte tog några bilder idag, ska ni får promenera genom Pythagorio. Det är en familj som filmade sin promenad 2010, från typ parkeringen där jag vanligtvis parkerar min bil, förbi Dimitris butik (det är han som sitter och äter en Pita Gyros ganska i början). Promenaden fortsätter förbi avtagsvägen till mitt hem som ligger på en parallellgata till Lykourgou Logotheti (huvudgatan) vidare mot Aramis/Sixt där jag har mitt servicekontor (de har sin parkering där de första fyrhjulingarna syns) och en blick in mot Dimas supermarket där jag handlar ibland.
Då har ni varit med en stund på huvudgatan och det är den ni går ner mot hamnen.
Ni fortsätter längs med hamnen, passerar Captain´s Bar där ni ser fiskebåten vi åker ut med på vår Picnictur,  och slutar på en av restaurangerna som ligger på vår finaste stadsstrand, Remataki Beach.
 
Ha det så trevligt!
 
Ni får hålla tillgodo med någon annas film tills jag tagit mig samman och filmat min egen :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0