26 augusti - 50 år avverkade och så in på 51a!

Nåja, man kan väl säga att jag fyllde 50 hela dagen för jag blev firad ända till kvällen. Men först var det ju det där med tiden mellan 00 och 03.01 som skulle avverkas. Och näe, den blev väl kanske inte HELT som önskat. Tack för det Yellow Tequila!
 
Diana, Saskia, Sanne och jag firade in "nya året" och blev bjudna på chokladmoussetårta med tomtebloss av Nefeli! 
 
Och den var god, den! Men det var väl ungefär när den började ta slut som  undertecknad kom på den brillianta idén att NU var det dags för shot (en tradition i vår värld) och valet föll på gul Tequila. Sagt och gjort. Glas och dryck kom fram vilket snart resulterade i ett något förvirrat (för att citera Yannis på Aramis) tillstånd under cirka en timmes tid.
 
Vi lämnade Nefeli och på väg till Tempo fann jag mina kollegor från huvudkontoret, Carola och Ionna, som jag sedan höll ihop med och hamnade på Mythos. Tack och lov?!
 
Carola följde mig hem och i brådrasket (eller ska man säga Blommanfördagensnåret) föll jag och fick ett par blåmärken och skrubbsår som födelsedagspresent. Näe, inte helt som jag hade tänkt mig, Men hem kom jag kl 03.01. Så även om det blev några vuxenminus denna natt blev det även ett plus, om jag får säga det själv!
 
Klockan 08.30 vaknade jag oförskämt pigg och utvilad! Käkade frulle och förberedde mig för mina välkomstmöten! Först i Pythagorio, sen i Karlovasi! Och på Samaina Inn väntade överraskningar! Chokladtårta, sång från personalen och MER presenter. Det här är ju helt galet!
 
.
På Samaina Inn fick jag en kartong med vin, handduk och sång från personalen! Tårtan bjöd jag mina gäster på under mötet och sedan till personalen. Underbart!

Så kom jag då hem i solnedgången och nu väntade paketöppning!!!

Fr vä: Från Sanne och Herma: Ett Spa-kit!, Från Diana: Kryddor och olivtvålar, Från Erzi: Betty Boop-örhängen Vilka söta människor, va?!

Så nu är det väl dags att summera veckan som gått.
Som planerat har jag gjort något för mig varje dag. Inga jätteäventyrliga saker, men varför måste det vara så stora saker för att vara trevliga/roliga? Själva födelsedagen idag kunde jag kanske gärna sluppit timmen mellan 02 och 03 men sen tänker jag, vaddå´rå? Man fyller femtio en gång i det här livet och man har ju ingen aning om när det blir nästa gång, liksom. Så det må vara hänt, va!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0