22 augusti - Vinproduktionen är i full gång!

Hotellservice dag, split day. fyra timmar på förmiddagen och 4 timmar på seneftermiddag/kväll.Bestämde mig hastigt och lustigt att jag skulle åka ett par timmar till Mystic idag också, när jag ändå var i faggorna.
 
Marianns favoritleksak (och jag menar INTE Bob!).
 
När jag var på hotellservicen i Karlovasi såg jag att skördesäsongen har börjat på allvar. Det var lång kö med pickups in till vinfabriken. Jag smet in och var med en stund när de jobbade. Här är lite bilder från min bonus dag tre i födelsedagsveckan.
 
 
Det dammar sand något alldeles förskräckligt sedan ett par veckor. Inte så konstigt eftersom det inte har regnat på två månader. Bilen blir dammig ungefär i samma stund som man har tvättat bilen klar... Inte så kul när man har vit uniformströja... Och man kan ha tråkigare grejer för sig än att åka och tvätta bilen!
 
På Aramis huvudkontor blir man glatt emottagen numera.
Bild 1. Mr Jonzon Jr (t hö) och Ms Jonzon Jr (t vä) - Bild 2. Mr Jonzon Jr
 
Utanför mitt servicekontor i Pythagorio insåg jag att jag nog har bruna fötter. Martina och jag "pratade" om det på Facebook häromdagen.
 
Fick Pippis sommarsång på hjärnan: "...och jag är brun om bena precis som det ska va, och därför vill jag sjunga att bruna ben är bra"
 
Efter en hemmalagad middag gick jag ner till Nefeli och tog ett par öl med Alexis som var hygglig nog att för första (och förmodligen enda gången) offrade sig att följa med. 
 
Katterna gjorde mig sällskap till middagen och Alexis hängde i baren med mig lite senare. Nya bartender visade sig också. En schysst avslutning på en schysst trejde födelsedag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0