20 augusti - Födelsedagsveckan startar!

Dags att ta tag i sista veckan på mitt 49onde år, då! Började med att inventera vad som har hänt med kroppen. Det är ju nog så intressant att åldras och bli gråhårig (någongång) men det är ju inte bara DET som ändrar sig haha
 
Så vad har då livet erbjudit mig inför min födelsedag?
Lite fler skrattrynkor runt ögon och mun, ett par typ rynkor vid armhålan (som gör att man drar sig för att gå i linne men gör det ändå för det är så varmt) och lite gropar på rumpa och lår. Märker också att skinnet inte är lika elastiskt utan lite mer ska vi säga krackelerat, på underarmar och runt knäskålar. Och om man har suttit på en rottingstol i kjol sitter mönstret kvar lite oroväckande länge på låren, liksom vecket på kudden sitter kvar i ansiktet. 
 
Visst är det härligt att åldras! Kan inte fatta att jag faktiskt har levt i 50 år. LIte coolt!
 
Jag hade min service på dagen som vanligt med en mellanlandning hemma för lite matlagning!
 
Knaperstekt strimlat nötkött med svampsås serverat med råstekt potatis, grönsaksblomma och tranbär :)
 
På kvällen hade jag bokat rum i Votsalakia för där planerade jag att starta min födelsedagsvecka!
 
Jag och Mariann anlände till Votsalakia runt niohugget, och redan omklädda ställde vi bara in våra grejer i studion och gick mot Nostos, där jag träffade min före detta granne (Costas) och Nicos (ägaren).
 
 
På Nostos blev det deras specialare med salami tillsammans med mineralvatten med och utan bubblor. Måste ju slå på stort när man har levt 18.243 dagar!
 
På Heaven bar fortsatte firande fram till straxt efter klockan ett. En paraplydrink (ananasjuice) med tomtebloss kom in och det kändes så klart lite extra festligt :)

Det blev en trevlig början på min födelsedagsvecka!

Kommentarer
Postat av: -Uffe

Haha! Du är ju barnrumpa hela veckan. En annan joinade klubben den 20 juni med middag och tårta i Granada. Så jag är gammal, lillan. :-)
Skämt åsido. Welcome to the club!

Svar: Tack du gamle!
Maria

2012-08-24 @ 23:22:17
URL: http://blog.paradishagen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0