15 augusti - Härliga gäster!

Ibland blir jag extra glad i det här jobbet. Det är när jag träffar roliga gäster - och det gjorde jag idag.
Hej Annette och Margareta! Och Ja, det vet att jag skulle skriva om dem idag :)
 
Jo, de bokade varsin utflykt på mitt välkomstmöte, inte samma, och var nöjda med det. De skulle komma ner till Aramiskontoret och betala, bestämde vi. (hade många som villa hyra bil så det tog lite tid innan jag skulle ha tid med just dem).

Så kom de till mig på kvällen, och vi satte oss och pratade... och pratade... och pratade... och snart insåg jag att de inte alls skulle åka på utflykterna de hade valt! Ingen av utflykterna var lämpliga för just dem. Så som avslutning tog jag helt sonika tillbaka biljetterna och sa: Ni får inte åka på utflykt. Ni ska vara på stranden och ha semester! - och lämnade tillbaka pengarna.
Och mina galanta damer bestämde sig för att jag nog hade rätt.
 
hahaha Underbart. (Jag skrattar fortfarande, ni! Men nog hade vi det himla roligt och trevligt samtal, va?)
 
Idag upplevde jag något helt galet Jag körde bakom en bil som masade sig fram i nerförsbacke i 40 km i timmen (!) - och vi blir omkörda av cyklister. Vad sägs om det???
 
Idag hade jag namnsdag i Grekland. Fick en flaska vin av agenten jag jobbar tillsammans med. Det kom som en överraskning!
 
Torrt Samosvin fick jag - och jag som inte har någon vinöppnare haha Så ironiskt!
 
På kvällen firade jag med att laga middag och bjuda in Mariann som kom med en gåva från Turkiet - semitorkad chili. I Like!
 
Skål för mig själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0